12/17/2016

Star Wars Video Oyunu Force Uyanır

Benzer Konular

Star Wars Video Oyunu Force Uyanır

Star Wars Video Oyunu Force Uyanır - Hoşgeldiniz biri kötü niyetli Hafta ! Yayımlanmasıyla birlikte Rogue One önceki yıllarda belirlenen, A New Hope , biz nihayet bizim ilk stand-alone olsun Star Wars filmi. Bu hafta analiz olacak Rogue One ve daha Star Wars hikaye, sergileme, mitoloji ve hayranlığını - akla gelebilecek her açıdan evreni. (Eğer okurken) Kuvvet seninle olsun.

Disney uzantısına göre Lucasfilm ve kazanılmış ess daha iki yıl sonra, Star Wars 2012 yılında franchising, galaksi uzaklarda, çok uzaklarda önemli ölçüde küçüldü. 25 Nisan 2014 tarihinde, Disney sildi genişletilmiş evreni, kitaplar, çizgi roman ve video oyunları filmlere göre daha geçmişe daha da genişletilmiş, teşekkür geniş bir külliyat Yeni Bir Umut 'ın novelization . AB'de hemen hemen her karakter filmlerinde göründü ama almaya gelmedi ediyorum birçok karakter ile birlikte, tam tenli-out hayatı sinemalarda bir saniye bile bir an tıpkı anlam arasındaki yıllardır gitti hayranları için Star Wars üçlemeleri. "Hiçbir film vardı bir zaman içinde, video oyunları bu dünyada yaşamak için içeriğin bu tür çekirdek izleyici [var] hangi kaynağı oldu," Rob Smith, 2008 kitap yazarı diyor Rogue Liderleri: Hikaye LucasArts arasında.

Kazançlı sekeller ve (ve kendi AB yumurtlamaya) süreklilik sorunuyla karşılaşmadan devam etmek prequels için sırayla , yeni sendika Star Wars altı film ve kenara o çalılık, de-canonizing her şeyi ile bir yolunu temizlemek zorunda Clone Savaşları karikatür. Ile Rogue Bir 'ın serbest bırakılması, Disney Star Wars yeniden başlatma şimdi iki film, Disney XD animasyon serisi üç mevsim özellikleri Star Wars Rebels ve onlarca kitap ve çizgi roman. Ne zaman Bölüm IX 2019 yılında geldiğinde, beşinci olacak Star Wars bir gişe bomba engelleme, beş yıl içinde film, bu Lucasfilm (gibi sinematik "bölümlerini" serbest bırakmak için devam olasıdır Kuvvet uyanır ) ve tek seferlik (örneğin "antoloji" hikayeleri Rogue One arasındaki uzun ara vermeden).

Hemen hemen her ortamda, Disney Star Wars George Lucas şimdiye kadar yaptığımız şekliyle hikaye makinesi olarak üretken yeni arsa üretti. Bunun tek istisnası ise Star Wars dünya binadan bir uncharacteristically uzun işten çıkarılma ortasında olan video oyunları. Büyük bütçeli zaman Star Wars video oyunları orijinal hikayeler anlatmaya dönmek - en kısa sürede gelecek yıl olarak olabilir ki - o zaman, için tefsir İmparator Palpatine, Star Wars Disney tarafa doğru 'ın yolculuk tamamlanmış olacaktır. Ama interaktif yarının purveyors Star Wars hikayeleri hep gelmesini sağlayacak film için ayrılan karakterlerin net direksiyon ederken, daha önce gitmiş oyunların yüzlerce iddia edilmemiştir köşeleri bulmak zorunda kalacaktır.

başında rom, Star Wars hayranlarına aktif filmler onları pasif yaşamaya izin verdiğini bir evren yaşayan hissi sunulan oyunlar. İlk Star Wars oyunu, 1982 takımından İmparator Strikes Back Atari 2600 için, oyuncular Hoth'un, bir film olay savaşında yer atalım Revisited olmaya devam zamankinden daha büyük grafik sadakat ve oyuncu kontrolü ile, video oyun şeklinde. İlk on yılda Star Wars eğlencelerle ve konsollar kendilerini ödünç vermedi belli sahneler geldiğinde video oyunları, her yeni başlık esasen bazı yaratıcı lisans ile, film senaryolarından yapışmış. Bu değişti X-Wing , ilk olarak işaretlenmiş 1993 uçuş simülasyonu Star Wars LucasArts, bir Lucasfilm iştiraki tarafından in-house geliştirilen ziyade dış geliştirici lisansı oyunu. X-Wing ile yeni bir kahramanı özellikli Star Wars ve -y ismi Keyan Farlander yanı sıra özgün bir arsa öncesinde ve aynı zeminde bazı kapsayan, film olayları paralel Rogue biri .

Eleştirmenlerce beğenilen ve ticari olarak başarılı olan X-Wing emsal olarak hizmet veren, Star Wars video oyun araziler bilinmeyen bir bölgeye derin itti - değil sadece X-Wing 'ın uçuş sim sequels, TIE Fighter (1994) ve TIE vs X-Wing Fighter (1997), ancak sonraki serisi ve daha birçok türler. Dark Forces , Ölüm Yıldızı planları için başka bir mücadele özellikli bir 1995 birinci şahıs nişancı, Kyle Katarn, daha sonra kendi var bir İmparatorluk defector ve İttifak bağlı paralı tanıttı aksiyon figürü ve belirgin rol oynamıştır Jedi Knight takip üçlemesi Dark Forces (ve sevimsiz yapılmış geniş kullanım tam hareketli video ). Ve üçüncü kişi shooter İmparatorluğu Gölgeler Han Solo soygun doğurdu (1996), Dash Rendar , içine çiçek en iddialı Star Wars arasındaki projenin Return of the Jedi ve orijinal üçlemenin özel baskı.

Eski Cumhuriyet Şövalyeleri (2003), bir rol yapma oyunu, eşleştirilmiş Star Wars BioWare, onun hikaye anlatımı için ünlü bir geliştirici ile lisans. BioWare 30 artı saat macera gibi insanları sevmeyen suikastçı droid HK-47 ve karanlık yan sallandı Jedi Bastila Shan olarak ikonik karakterleri tanıttı prequels, binlerce yıl önce set teslim etti. 2008 yılında, aksiyon-macera oyunu Force Unleashed a odak olarak görev multipronged hikaye hakkında "Starkiller," Lucas trilogies arasındaki uçurum köprü Darth Vader'ın gizli çırağı; Oyun hayal kırıklığı , ama arsa etkiledi. Ve bir 2011 takip KOTOR denilen Old Republic a BioWare hikayesi becerilerini getirdi Star Wars temalı, multiplayer online RPG.

Bu yana beş yıl geçti Old Republic kenara, raflar ulaştı ve Old Republic genişleme paketleri büyük bir yana, beş yıl Star Wars video oyun sürümü orijinal bir hikaye anlattı. Son yarım on altı ay Disney kazanılmasından sonra, Nisan 2013'te büyük nedeni aktif geliştirici olarak LucasArts ölümünün, 1980'li yılların sonlarından itibaren yavaş dönem olmuştur. LucasArts bir overdependence muzdarip olan Star Wars ve vardı bildirildi kötü liderliğe tarafından rahatsız olmuştur. Şirket gitti, öyle yaptım onun içinde-geliştirme Star Wars dahil oyunlar, İlk Assault , bir multiplayer shooter, ve Star Wars 1313 , bir umut verici Coruscant yeraltı set, olgun aksiyon macera ve bir genç Boba Fett oynadığı. Biraz daha fazla bir ay sonra, Disney imzalı özel, 10 yıllık yapmak için Electronic Arts ile lisans anlaşması Star Wars sadece mobil ve tarayıcı tabanlı oyunlar yapma hakkını ve istinat oyunlar için ayrı ayrı "sıradan" kitlelere yönelik lisans oyunları gibi Lego Star Wars: Force uyandırır , bir film tie-Time Warner bu yılın başlarında piyasaya söyledi.

EA ilk ve tek mobil olmayan Star Wars lisans anlaşması beri oyun, Battlefront , yeni önce 10 yıl languished olan bir online multiplayer-atıcı serisinin bir yeniden başlatma olan Battlefront 'ın Kasım 2015 sürümü. 40 oyunculara kadar izin verir oyun esinlenerek arenalarda yürüyerek ve araçlarda mücadele Star Wars , filmler topladı iyi değerlendirmeleri ve güçlü bir satış çoğu şikayetler onun ışık başlatmak içeriği odaklanarak ile. Indirilebilir içerik olarak multiplayer modları ve haritalar takviye olsa da, oyun bir tek oyuncu hikaye, bu EA gelecek sonbaharda dışarı nedeniyle sonradan, içinde düzeltmek olacak sanki sesler bir eksiklik yoktur. "Duyduk çok oyunculu harikaydı ama bu yeterli değildi ve onlar komple bir paket istedi, bu yüzden takımı çok ki sunmaya odaklanmış olduğunu yüksek sesle ve net taraftarlar" Justin McCully EA genel müdürü diyor Star Wars çalışmaları.

EA, kampanya modu ayarı veya hikayesi ne olabileceği hakkında herhangi bir ayrıntı ifşa olmasına rağmen - ya da son zamanlarda yayımlanan ilgili edilip Battlefront Rogue biri: X-Wing VR Misyon , ya sanal gerçeklik içine ilk baskını Yıldız Savaşları veya EA -  Battlefront 2 geri altı yıllık hikaye kuraklık partner olmuş ne bitmeli Old Republic 'ın ilk albümü. "Oyun çok uzun yol var - hatta daha uzun, bazı durumlarda, filmler daha" McCully diyor. Başladığı orijinal katlı montaj hattı almak için EA bu uzun sürdü, ama açıklıyor Battlefront 2 o filmlerin aynalar tek bir yıllık salım modeline EA koyacağız.

2018 yılında, EA bir üçüncü kişi yayınlayacak Star Wars tarafından oluşturulan aksiyon macera Dead Space geliştirici Visseral. Cocreated Amy Hennig, Uncharted (sinematik nitelikleri için kutlanır) serisi, biz son derece kenara bir şey bilmiyorum hangi projeyi, önde kısa erken bir görünüm ve bir yer alacak olması kadrosuna birden hikaye yaylar ile. Den başka bir üçüncü şahıs aksiyon-macera Titanfall farklı, belirtilmemiş zaman çizelgesinde belirlenen geliştirici respawn, 2019 yılında takip edecek.

McCully o mütevazı hızı hikayeleri yeni, post-Disney içinde nasıl geliştiğini görmek için EA zaman verir, ancak tek bir yıllık programı ", hızlı bir sabit ve-kural" olduğunu söylüyor Star Wars evreninde. "Biz karakterler oyuna geliyor ne daha iyi bir duygusu var, biz söyleyebilirim hikayeler, belki bir oyun karşı bir filmde söylenmeden hangi hikayeleri," McCully diyor. Ve Douglas Reilly, Lucasfilm dijital ve imtiyaz yönetimi, notlar, aynı zamanda yüksek profilli oyunlar şaşırtıcı kıdemli direktörü olarak çok fazla içeriğe sahip oyuncular ve franchising ezici olmadan tamamlayıcı gerçekten büyük bir deneyim "için EA çıkışını kısıtlayan avantajı vardır "bir göz LucasArts bazen prequels yararlanmak için acele nazır.


J zaten kalabalık kurgusal evren güçleri EA ve Lucasfilm içinde uggling Birden fazla başlık çok yakın bir işbirliği. "Son dört yıl içinde birçok yönden, biz iki takım konum gibi bile gelmiyor bir durum haline gelmiştir" günlük bazda McCully konuşur Reilly, diyor. "Biz aynı zamanda makro ve mikro hem de konum. Biz emin onlar büyük, büyük yener uyması yapıyolar deneyimler yapmaya çalışıyoruz Star Wars , ama çok, aynı zamanda, hikayenin ufak ayrıntıları veya ya da ne karakter yapmıyoruz yapmak bazı aşağı alıyorum onlar neye modelleri nasıl görüneceğini, gibi. "

Bu konuşmaları düzenli olarak dahil Lucasfilm Hikayesi Grubu , tüm tutmak irfan yetkililerin küçük bir konsey Star Wars 'ın birbirine hikayeleri düz. "Onlar var için kullanılan vermedi takmak için hepimiz için önemli bir noktadır oldum Star Wars evreninde," Reilly diyor. "Ortaklarımız hikayeleri geliştirmek ve onlara ilginç hikayeler ... ve sonra bizim gruplar, bireysel iş birimleri yazma, böyle şeyler sürekliliği içinde yaşayabileceği emin olmak için geri hikaye ekibine takmak için yeteneği var ve biz tutulmasını film ve çizgi roman ve diğer özelliklerini daha sonraki bir tarihte onları yalanlamak olmaz ki onları ileride. "McCully gözetim gücenmesini görünmüyor. Diyor "Onları [Lucasfilm en] o karakter için planlar ne her iş parçacığı, her karakter, ayak uydurmak için bizim takımda büyük hayranınız var olsa bile, imkansız olabilir". "Ama hikaye takımında millet - onlar yaşamak ve nefes budur."

McCully orijinal hikayeler anlatmak için taahhütte "filmi bültenleri gezinmek," gerek kabul etmesine rağmen, aynı zamanda daha fazla hayranlarının doyumsuz iştahı tatmin ederken, bu görevi kolaylaştırır Star Wars . "Mutlaka bu karakterin hikayesini anlatmak ve Luke Skywalker adımlarını izleri bir film oyunu yapmak istemiyoruz" diyor. "Ben Luke Skywalker'ın hikaye biliyorum. Ben başka bir karakter ya da kontrol bir karakter hakkında yeni bir hikaye bilmek istiyorum. "
marjinal geliştirici yükü hafifletir bir faktör donanım iyileştirmeleri video oyunları ve filmler arasında daha teknolojik geçiti izin olmasıdır. "Şimdi özel efektler çalışan oyunlarda çalışan kişiler ve özel efektler çalışan bir sürü insan şimdi oyunlarda çalışmak," Reilly diyor. Henüz, biz sadece ileri geri şeyler el nerede olmayabilir iken, "biz gerçekten yakın alıyoruz ve tekniklerin bir sürü bazı araçlar, varlıklarının bir sürü aslında projeler arasında kullanılabilir, hatta onların amaç için modifiye edilmesi varsa. Hatta beş yıl önce, biz Industrial Light & Magic, George Lucas tarafından kurulan özel efekt şirketi tarafından oluşturulan Dokular ve shader EA sanatçılara mevcuttur ". Bunlardan faydalanmak mümkün olmamıştım olurdu ve genellikle olarak işlev EA geliştirme ekipleri için yapı taşları ve referans noktaları. Birincil engel ILM varlıkları göz önünde etkileşim ile inşa edilecek gerekmez oysa EA oyun elemanları, 360 derece görüntülenebilir olması gerektiğidir.

Reilly öncesi Disney anlaşma başlıkları değinir KOTOR , Republic Commando , Force Unleashed ve The Old Republic anlattı oyunlar örnek olarak Star Wars EA bugünün ekipleri öğretici olabilir stilleri hikayeler. Ama her ikisi de o ve McCully geleneksel hakim türler ötesine bakmak gerek bilinçli Star Wars video oyunları. "Eğer o tüm fantezi yerine getirmek için yıllardır EA görmek için gidiyoruz daha var Star Wars sadece blaster deneyimi ya da bir X-kanat deneyim değildir," McCully diyor.
Bu sesler gibi heyecan verici, kimin 1991-2000 görev süresi gelişiminden sweet spot yayılmış eski LucasArts başkanı Jack Sorensen, X-Wing çevreleyen ilk tartışmalar Eski Cumhuriyet Şövalyeleri , uyardı kadar sevgili bir marka ile bu Star Wars , ayrıntıları çakma bazen bir projenin kapsamının daraltılması anlamına gelse bile, hayati önem taşımaktadır. "Eğer, özellikle de lisanslı IP ile olan gerçek bir tehlike Star Wars , insanlar gerçekten de öyle istiyorum ki," Sorensen diyor. Bunu tatmin "Eğer size destek gerçekten iyi bir zemin var. Eğer memnun değilseniz Ama onlar bir intikam sonra gidecek."

Etiketler:

En son yayınlanan yayın
Blogger
Disqus
Yorum sistemi seç

Hiç yorum yok

Blog hakkında ve yayınlar ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler.